Calle Halfvarsson väljer Alpe

Calle Halfvarsson representerar Alpe Eyewears sportglasögon

Vi är stolta över att presentera vårt nya samarbete med elitlängdskidåkaren Calle Halfvarsson. Calle har valt att använda Alpe Eyewear för sin träning och tävling, vilket bekräftar den höga kvaliteten och prestandan hos våra produkter.

"Jag valde Alpe för att de har riktigt schyssta brillor till ett bra pris och en stor variation av linser till olika förhållanden. De driver också företaget med stor passion och det kan man känna igen i sin egna position som elitidrottare!" - Calle Halfvarsson

Varför valde Calle Alpe Eyewear?

Alpe Eyewears sportsolgalsögon är utformade för att möta de krävande behoven hos idrottare och utomhusentusiaster. Här är varför Alpe Eyewear är det perfekta valet för Calle:

Överlägsen Kvalitet
Högpresterande solglasögon tillverkade av hållbara material, utformade för att klara tuffa förhållanden.

Innovativa Designer
Modeller som Aspin och Stelvio erbjuder lättviktiga och ergonomiska designer för en bekväm passform under intensiva aktiviteter.

Förbättrad Syn
Avancerad linsteknik förbättrar kontrast och synlighet, avgörande för att navigera i snötäckta terränger.

Justerbara Funktioner
Utbytbara linser och justerbara näskuddar gör det möjligt för skidåkare att anpassa sina glasögon efter olika ljusförhållanden.

Se våra storsäljare Aspin eller Stelvio

Gör som Calle Halfvarsson och välj Alpe Eyewear

Gå med Calle Halfvarsson och andra toppidrottare i att välja Alpe Eyewear för dina sportbehov. Vi har flera olika modeller som passar i flera olika utövningsområden. Utforska hela vårt sortiment eller välj en av våra storsäljare Aspin Polatrized eller Stelvio ALPE x GRATE. Välkommen till Alpe!