Villkor

Allmänna villkor

Följande användarvillkor gäller för dina köp från och din användning av www.alpeeyewear.com. När du handlar från www.alpeeyewear.com ingås ett avtal mellan dig och ALPE Eyewear AB, organisationsnummer 559320-4083, Brunnsholmsgatan 18, 575 38 Eksjö, Sverige (nedan ”ALPE Eyewear” eller "vi").

När du köper och använder webbplatsen godkänner du dessa användarvillkor och det är därför viktigt att du har läst och förstått villkoren för vår webbplats.

Beställning

När vi har tagit emot din beställning skickas en orderbekräftelse till din angivna e-postadress. Det är därför viktigt att du anger rätt e-postadress när du gör en beställning. I bekräftelsen finns alla uppgifter om ditt köp så som produkter, pris, faktura- och leveransadress.

Ej uthämtade paket

Som kund måste du uppge giltig och korrekt leveransinformation. Om vi får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller inte hämtats ut är det upp till dig som kund att betala ny frakt. För beställningar som inte hämtas ut debiteras du en avgift om 250 SEK.

Kampanjer

Eventuella rabattkoder och övriga kampanjer eller erbjudanden går ej att kombinera, om inget annat anges. Du kan inte ange eller få en rabatt efter avslutat köp. Se därför till att ange kampanjkoden korrekt i kassaprocessen och att rätt belopp har dragits av.

Leverans

Inom Norden är vår normala leveranstid 2-7 arbetsdagar. Utanför Norden är leveranstiden ca 10 arbetsdagar. Beställningar lagda på helgdagar hanteras tidigast första helgfria dagen efter. 

Vi levererar inte till öar eller andra platser som inte har fasta broförbindelser eller där globala fraktföretag normalt inte levererar. Vi levererar inte heller till en adress i ett land eller region där det finns ett krig, konflikt eller instabilitet av något slag eller till platser som det är olagligt ALPE Eyewear och leverera  till.

Tullar & avgifter

Alla priser på www.alpeeyewear.com anges inklusive moms. Vid leverans utanför EU åligger det köparen att undersöka och betala eventuell införelsemoms och tull. Detta är utanför ALPE Eyewears kontroll eftersom dessa avgifter är olika för olika länder.

Retur

Som konsument hos ALPE Eyewear har du alltid rätt att returnera din vara inom 14 dagar från mottagandet av varan. Returfrakten står du som konsument för själv och rätten till att returnera varan gäller endast om den kan skickas tillbaka i det skick som den var vid mottagandet. Du som konsument står risken för varan och det är därför viktigt att din retur förpackas väl och att ditt paket skickas spårbart.

Märk returen tydligt med ALPE Eyewear, lägg även till ditt namn och din mailadress och skicka paketet till:

ALPE Eyewear AB
Brunnsholmsgatan 18
575 38 Eksjö

Reklamation

Som konsument har du enligt svensk lag möjlighet att upp till 3 år efter köpet reklamera en vara. Reklamationen skall dock ske inom skälig tid från att ett fel upptäckts och reklamationsrätten gäller ej normalt slitage eller åldrande av produkt utan endast fel som kan härledas till produktionen av varan.

Personlig information

Vid köp hos ALPE Eyewear sparas en del av dina uppgifter i syfte att kunna fullfölja ditt köp. All personlig information behandlas konfidentiellt. Du har alltid rätt att begära tillgång till din data samt ändra eller ta bort den. I syfte att förbättra din upplevelse av vår webbplats kan ALPE Eyewear också använda cookies.

Produkt

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på webbsidan. ALPE Eyewear kan när som helst justera priser samt göra ändringar i produktinformation, produktbilder, kampanjer etc. Produktinformation och produktbilder beskriver produkten så gott som möjligt. Alla bilder ska dock endast ses som illustrationer och garanterar inte rätt utseende eller egenskaper.

Ändring av villkor

ALPE Eyewear förbehåller sig rätten att när som helst göra ändringar i villkoren. De ändrade villkoren anses accepterade vid beställning eller besök på webbplatsen.